Камбуров: Ще продаваме всеки, за когото има оферта

Спорт

21-01-2014, 14:08

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Надявам се стадионът ни да е пълен за всеки мач от плейофите, заяви голмайсторът на Локо

Голмайсторът на Локо (Пд) Мартин Камбуров направи интересни изявления преди отлитането на отбора за Марбея. Нападателят прогнозира, че черно-белите ще се разделят с всеки футболист, за когото пристигне прилична оферта.

Ето какво каза Камбуров на летище София:

„Съжалявам, че отборът бе напуснат от Аймен Белаид и от Костас Казнаферис. Те бяха твърди титуляри през есенния полусезон и ще липсват на Локомотив. Ние нямаме възможностите на другите отбори. Трябва да се използват такива възможностти – да се продава, за да може да съществува Локомотив на този етап. Ако има и други оферти, най-вероятно отново ще се продава!”

„При предишните контроли бяхме на 3 дни подготовка. Срещу ПСВ Айндховен държахме до 40-ата минута, но те бяха по-добрия отбор от нас. Срещу Шанхай стояхме по-добре и изпуснахме да ги победим. Сега се надявам да играем доста по-добре в предстоящите контроли”.

„Хубавото е, че публиката на Локомотив ще гледа сериозни мачове, няма да играем с тимовете от долната седмица и стадионът да е полупразен. Напротив сега стадионът трябва да е пълен на всеки мач. За нас като футболисти също ще е добре. Каква ще ни бъде ролята? Надявам се да направим хубави мачове и да зарадваме публиката. А къде ще завършим, ще видим накрая”.