Черноморец играе трета контрола днес

Двубоят с "делфините" е от 15 часа на базата край Сарафово

Димитър Димитров ще изпробва още няколко нови футболисти в днешната контрола срещу отбора на Несебър. Двубоят с "делфините" е от 15 часа на базата край Сарафово.

В същото време тимът на акулите продължава своя подготвителен лагер в Поморие. Играчите тренират двуразово на стадиона, разположен вблизост до хотела, като някои от заниманията се провеждат на затревените терени на Кампуса. Те са предпочитани и за контролите, които отборът е предвидил в подготовката си.

След загубата във втрия контролен мач от Мастер, Херо освободи голяма част от играчите, които бяха на проби, но на техните места вече има други, които ще се опитат да впечатлят наставника на акулите. Именно голяма част от тях днес ще се пуснат в мача с третодивизионния Несебър. До двубоя с Левски, Димитров ще опита да събере достатъчно информация относно възможностите на новите играчи, които тренират с отбора и в събота ще се опита максимално да се противопостави на по-класния си съперник от столицата. Този двубой е с начален час 14.00 и ще се играе на градския стадион в Созопол.