Мая Манолова направи нов бум в Интернет!

Кюстендилци денонощно следят изцепките на депутатката онлайн

Днес директорът на Териториалното статистическо бюро Катя Мирчева изнесе изключително интересни данни за нарастване на потреблението на Интернет в Кюстендилска област. 

Заслуга за това има най-известната и "устата" депутатка от БСП Мая Манолова, която освен да предизвиква насмешка с публичните си изявления, нищо друго не прави.
Въпреки че напъните на кюстендилската комплотаджийка са напълно безпредметни, от изследването става ясно, че все повече хора искат да й гледат сеира он-лайн. Ето и пълният текст на проведеното изследване:

"Увеличава се броят на хората, използващи интернет в Кюстендилска област. Това съобщи за Радио Фокус – Кюстендил директорът на Териториалното статистическо бюро Катя Мирчева. Тя коментира резултатите от проведеното изследване за използване на информационно – комуникационните технологии от домакинствата и лицата за изминалата година в Област Кюстендил. Резултатите показват, че 52.4% от домакинствата в областта имат достъп до интернет в домовете си при средно 53.7% за страната. За областта се регистрира нарастване с 20.7 процентни пункта, спрямо предходната година, когато регионът е заемал незавидното последно място. По относителен дял на домакинствата с достъп до интернет, областта се нарежда на осмо място в страната. „В Област Кюстендил, по-активни при регулярното използване, всеки ден или поне веднъж седмично, на интернет са мъжете - техният относителен дял е 51.2% при 46.1% за жените”, каза Катя Мирчева. Според нея, има значителни различия при регулярно използващите интернет по образование, като 89.4% от лицата с висше образование и 47.3% от лицата със средно образование използват редовно глобалната мрежа, и само 14.5% от лицата с основно или по-ниско образование".

Изводът - това е естественото развитие на нещата в глобалната мрежа. БСП предизвика хората да следят Интернет, за да виждат гафове, да се забавляват със смешните и понякога цинични издънки на червения елит.