Свети Валентин в Италия - романтично и изгодно

Животът

22-01-2014, 17:00

Снимка:

интернет

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Plovdivutre провери за вас най-добрите оферти за Деня на влюбените

Наближава един от най-приказните празници - Свети Валентин. Измислихте ли вече с какво ще изненадате своята половинка? Освен букет от рози и кутия с бонбони, които са символ на този ден за дамите, помислихте ли за друг подарък, с който да накарате своята любима да се чувства истински обичана? Представителките на нежния пол са по-смели в мислите за този ден и по-често поемат инициативата за романтична почивка. За всеобща радост, пазара изобилства от романтични оферти за 14 февруари. Разгледахме и сравнихме за Вас едни от най-атрактивните предложения за празника.

Повечето пакети за Свети Валентин са с включени от 2 до 3 нощувки, романтична вечеря на самия празник, закуски и сладки шоколадови изкушения с бутилка вино. Цените варират от 100 до 300 лева на човек, както по морските курорти, така и по планинските.

Романтична Италия обаче се явява по-добър и сравнително евтин вариант за Деня на влюбените. Романтичната държава изкушава българина с 5 дневна екскурзия с възможност за посещение на карнавала във Венеция, панорамни обиколки на забележителности, закуски и вечери на цени от 200 лева на човек.

Българските туроператори вече заливат интернет пространството и с изкушаващи оферти за предстоящите Великденски празници. Ранните записвания гарантират по-големи отстъпки от средните за сезона.

Офертите са изключително много и разнообразни, така че да отговарят на джоба и желанията на българина. Отстъпките за All inclusive вече са в ход, като някои ще приключат до края на този месец.

Морските курорти изкушават с по-евтина почивка, а прогнозата за времето през април предполага приятни температури. По-смелите могат се потопят в студените води на Черно море, а за останалите е достатъчно да вдишат полезните сутрешни изпарения и да се насладят на разходка по брега.

Три нощувки All inclusive за двама по морето ще струват между 300 и 500 лева в зависимост от категорията на хотела.

В СПА столицата на Балканите Велинград за тези цени получавате не три, а четири нощувки. Повечето хотели са включили и процедури към пакетните цени.

Ако още не сте се ориентирали къде и за колко пари да ощастливите семейството или половинката си, сега е моментът да го направите. Приятно сърфиране в мрежата!