Очилата на Гугъл вече с приложение за секс

Животът

22-01-2014, 21:49

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Секс записите навлязоха в света на технологиите благодарение на новото приложение за очилата на Гугъл.

Забравете за огледалата на тавана или скритите камери. Двойките вече използват съвременните технологии, за да записват най-интимните си моменти. Приложението позволява двойките да погледнат през очите на партньора, пише БГНЕС.

"Искахме да променим начина, по който хората преживяват нещата. Зададохме си въпроса как да направим секса още по-готин с Гугъл Глас и разработихме "Секс с очилата на Гугъл", обяснява създателят на приложението Шериф Мактаби, който е студент по продуктов дизайн в Англия.

Приложението се контролира чрез звукови команди. Думите "Време е", например, задават команда за започване на записа. Хората, които носят очилата на Гугъл могат да записват партньора си по време на секс или да завъртят устройството и да променят перспективата. След края на акта партньорите казват "Край" и очилата създават видеозапис на преживяното.

Ако очилата са свързани със смарт лампи или други умни устройства у дома, партньорите може да контролират музиката, светлината или дори да потърсят в интернет нови пози.

В миналото Гугъл ясно заяви позицията си относно приложения, които имат връзка с подобно съдържание и забраненото порнографско приложение "T*** & Glass". То е свалено от 17 потребители в деня на премиерата си, а сайтът е бил посетен повече от 10 000 пъти преди Гугъл да блокира приложението. "T*** & Glass" позволява сърфирането в сайтове със съдържание за възрастни и възпроизвеждането на направения запис с интимно съдържание, подобно на Секс с Гугъл Очила.