Комунизмът си отива!? Не и в Зарата!

Мисия

23-01-2014, 12:24

Автор:

Янко Георгиев

Всичко от Автора

Станишевците превъръщат Стара Загора в частен комунистически град

Комунизмът си отива, спете спокойно деца, изпя преди повече от 24 години Васко Кръпката на първия голям антипартиен митинг под Аязмото. Беше студено, но в душите на хората – топло! Защото вярваха на песента. Да, ама не. Днес в Стара Загора нито комунизмът си е отишъл, нито децата спят спокойно. Поне тези, които останаха в града. Само Кръпката е все така рошав, скъсан и леко погрознял. Но това е нищо на фона на най-грозното разпарчетосване на Заарата.

Днес градът е превърнат от станишевите службогонци в частен комунистически вилает. А назначенията стават все по-нагли. Заралии обаче спят. Нищо, че ветеринар да управлява летището им е като да дадеш на разследвания Пеевски ДАНС! Софянци обаче се вдигнаха и свалиха синът на Ирен Кръстева. Старозагорци спят. А на станишевите хора и ДПС това и трябва – спяща рая.

 

БЕЗЧИНСТВО №1 - ПОДАРИХА ЛЕТИЩЕТО НА БСП-ВЕТЕРИНАР - ВИЖ ТУК

 

Само при такъв народ можеш да сложиш Бойчо Биволарски начело на старозагорския аеропорт. Професорът по физиология на животните смята, че щом е бил 16 години общински съветник, значи може да управлява летището!? Интересна логика. Това означава, че всеки един клошар може да оглави заралийската „Чистота”, защото от 16 години се занимава с проблемите на боклукчийските кофи. А иначе всичко е кристално ясно. Биволарски и компания спряха пуча на местната БСП-ядка срещу партийния феодал Станишев, и Дмитриевич го награди пребогато.

Ами преди 72 часа какво стана? Георги Златев бе спуснат за директор на „Мини Марица Изток”. И първата му работа е да обещае да не помага на Партията. Незапознатите се учудиха. А запознатите се хванаха за корема от смях. Защото гузен, негонен бяга. Няма как да не помагаш на Партията, когато са те сложили на поста, защото си брат на бившия депутат и настоящ БСП-лидер в Раднево Златко Златев.

 

БЕЗЧИНСТВО №2 - БРАТ НА КОМУНИСТ ПОЛУЧИ МИНИТЕ - ВИЖ ТУК

 

Както се казва това са експертни назначения. Само, че откога всички партийци станаха експерти!? И защо все на гърба на Стара Загора упражняват експертността си?