Шокиращо! Фейсбук страница показва как да се убиват кучета!

Качени са и снимки на деца и възрастни, нападнати от кучета, целящи да всеят страх и ненавист у хората

Фейсбук страница открито насажда омраза към животните и по-специално към уличните кучета.

Страницата под надслов „Способи и специфика при борба с улични вредители" съдържа снимки с окървавени животни, както и информация с указания как да бъдат изтребвани, съобщава News.bg.

На една от снимките се вижда нарязана наденица и лекарствени медикаменти, приготвени да бъдат поставени в нея, за да отровят животното.

Качени са и снимки на деца и възрастни, нападнати от кучета, целящи да всеят страх и ненавист у хората. Не липсват и обидни епитети към защитниците на животни.

Така например една от потребителките в страницата нарича любителите на кучета „кучерасти".

„Социалната неадаптираност често бута тези хора в "прегръдката" на глутницата, където те се чувстват като нейни пълноправни членове. Най-високото ниво за всеки зоофашист е да се превърне в лидер на някоя еко фондация или група на зоозащитници, тоест да се докопа до хранилката - паричките от дарения за пострадали глистовози или директни държавни субсидии", пише потребителката.

Сред останалите, поствали в страницата, има и възмутени: „Със сигурност не е това начинът, насилието поражда повече насилие и после се връща като бумеранг там, от където е тръгнало! Вие така ли възпитавате децата си", пита дама.

Страницата, основана през 2012 г., са харесали общо 119 души.