Джонатан Делзел похвали футболистите и треньора на Добруджа

Спорт

23-01-2014, 17:39

Снимка:

DobrichUtre

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Английският кондиционен специалист Джонатан Делзел похвали футболистите на Добруджа, както и старши-треньора Светослав Тодоров за професионализма и напредъка, който е видял при второто си посещение в Добрич, пише ИА Добруджа.
Както е известно, Делзел работи с футболистите от началото на подготовката и ще остане на стадион „Дружба" до края на седмицата.
Отборът има голям напредък от първия път, когато бях тук – през септември, счита английският специалист. Тимът се е развил във всички компоненти – физика, техника и тактика, остава всички да бъдат съчетани и да се подобряват едновременно.
Една от главните причини за доброто развитие на Добруджа, според Делзел, е работата на Светослав Тодоров. Той е играл в чужбина и предава опита си на играчите. Освен, че е много добър треньор, има знания за възстановяването, храненето и живота извън терена, заяви Джонатан Делзел.
Той похвали и футболистите, че се стараят и изпълняват стриктно нещата, които наставникът изисква от тях. Функционалното състояние на футболистите на Добруджа след празниците е много добро, всички са се върнали в добра форма, което се дължи на изпълнението на специалната 5-седмична програма по време на паузата.