Щерката на Джаро се омъжва

Прелестната актриса Йоанна Темелкова минава под венчило

Новото попълнение в звездния състав на "Под прикритие" Йоанна Темелкова е напът и да се омъжи, предава Inews.bg. Младата актриса планира да мине под венчило с гаджето си от две години - внука на оперния певец Николай Гяуров - Мартин, с когото вече живее на семейни начала. Пищната сватба щяла да стане през лятото, писа "Всеки ден".

Половинката на Темелкова също е актьор, и двамата играят в театър "София" - запознават се именно там по време на репетиции.

Йоанна е получила така мечтаното от всички жени предложение за брак малко преди официалната премиера на кримката. Мартин направил всичко, както си е по правилата на романтиката - след края на представлението "Напразни усилия на любовта", в която и двамата участват, Гяуров-младши паднал на колене пред Йоанна и пред очите на всички техни колеги ѝ предложил да споделят живота си завинаги.

Темелкова не си и помислила дори да откаже "офертата" пред вперените погледи на всичките им приятели и колеги и приела. Двамата вече дори са си харесали кума - бившето гадже на Калин Врачански - Силвия Петкова. А като нищо и той самият да е кум.