72-годишен дядо стана моделка

Добрич Лайф

24-01-2014, 14:46

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Почти на шега, но се превърна в сензация

Друго е да си имаш ексцентричен и креативен дядо! В това от личен опит се е убедила внучката на Лю Ксианпинг, който решил да ѝ помогне в работата. Момичето тъкмо се дипломирало в модния колеж в Юкоу и разопаковало дамските дрехи от първата си авторска колекция. 72-годишният Лю се пошегувал, че може да помогне с предложения за съчетания на дрехи и дори пробвал да облече няколко, за да демонстрира хрумките си. Това много допаднало на внучката му, пише likealady.bg.
"Той просто облече няколко неща, за да ми покаже колко си подхождат според него. Стори ми се забавно и реших да му направя няколко снимки", обяснява младата дизайнерка.

Публикуваните по социалните мрежи фотоси предизвикват огромен интерес, но и доста негативни коментари по отношение на идеята. Дядо Лю не се притеснява да им отговори остро.
"Някои хора смятат проекта ни за неприемлив, тъй като на снимките съм с дамски дрехи и аксесоари. Да вляза в ролята на модел помогна на внучката ми, а самият аз нямам какво да губя. По време на фотосесията се забавлявахме изключително много, а на моята възраст единственото, което наистина ме интересува, е да си прекарвам добре", признава китаецът.