Феноменът Щерона: При оставка, Орешарски ще падне убит

Животът

25-01-2014, 10:59

Снимка:

marica.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Предсказания за 2014: Ванга, Дънов, Нострадамус и Алена

Врачката спасила от болести Иван Костов и Слави Трифонов

Тежки прогнози за бъдещето на България и известни политици направи в студиото на Нова телевизия феноменът Щерона Ваклушева.

"Ако БСП си даде оставката , всички ще са мъртви. Орешарски веднага ще падне убит, ще има много убити. Кръв ще се лее", пророкува мрачно врачката.

После тя се похвали, че преди години е спасила от тежко заболяване експремиера Иван Костов.” Той дойде една неделя при мен с неговите мутри. Беше болен от левкемия. Лицето му беше цялото изпито", разказва феноменът. Разбрах,че има черна магия направена. Започнах да копая пред дома му и открих заровен буркан,а вътре – черен пипер,коса на покойник.Той ме попита: Кой го е направил? Ако ти кажа, да съм изтрепала половината държава, отговорих аз

Тя разкри и потресаваща информация за Слави Трифонов: Беше му направена магия с парцал от жена. Помогнах му иначе щеше да ослепее. На Желю Желев дъщерята почина от магия.  Раковите заболявания са от магия.Хората правят магия от завист. Най-големите магьосници са в Горни Воден,  Долни Воден, Асеновград, каза ясновидката.

Щерона разказа за уникалните си  способности. "Сестра ми, която е мъртва, ми направи магия, да умра. Почнах да боледувам. Изпаднах  в безсъзнание и усещах, че идва края. Настъпва смъртта от краката, започнаха да изтръпват.  Но след това духът ми излезе от устата. Започна да се отваря една широка врата и дойдоха двама души с бели дрехи. Единият вдигна ръце и видях гвоздеите по дланите му и кръвта. Беше Иисус Христос. Той ми каза: Ще те върна от гроба отново към живота, но ще го направя, за да помагаш на хората и те също да не влизат в гроба. Тогава разбрах, че имам специална дарба", категорична е Ваклушева.

Нейният внук загина преди два месеца в кошмарната катастрофа на БМВ, което падна след студентския празник 8 декември, в река Чая. Тогава починаха и четиримата студенти - две момчета и две момичета.