И Стара Загора изригна: Вън LaFka!

Мисия

25-01-2014, 16:11

Автор:

Янаки Григоров

Всичко от Автора

Недоволните се обединяват във Фейсбук, стяга се национален протест, начело с Тренчев

На мирна Стара Загора и писна! От две седмици във Фейсбук заралии, пострадали от нашествието на LaFka, се обединяват в желанието си да въстанат срещу новия монополист. Според старозагорци над 200 семейства в града са заплашени да останат без поминък, след като пред и около техните будки, бяха или ще бъдат поставени новите лафки!

КРАЙ! БСП В СТАРА ЗАГОРЯ УМРЯ - ВИЖ ТУК

В момента във Фейсбук има група от близо 50 000 души, която анатемосва LaFka! Хората там се организират с намерението да направят национален протест срещу новия монопол. Най-вероятно това ще е през февруари, когато още няколко други групи се очаква да вдигнат стачка. Става дума за земеделци, орязани от европейски пари, а така също тютюнопроизводители и работници от „Кремиковци”.

Интересното е, че пострадалите от LaFka смятат да поискат среща със синдикалния лидер Константин Тренчев. Досега видният старозагорец стои странно защо далеч от националните протести, но бил дал да се разбере, че през февруари смята да ангажира по-сериозно КТ „Подкрепа” с народното недоволство.