Мулат си извика такси и преби шофьора, мразел таксисти

Животът

25-01-2014, 16:18

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Водачът не очаквал бруталната атака

Мулат, известен с прякора Негърчето, е пребил таксиметров шофьор в Пловдив. Водачът Александър Дамянов, на около 30 години, бил извикан на адрес, пише БЛИЦ.

В момента, в който се качил в колата, мулатът казал: Мразя такситата и нападнал Александър. Човекът не е очаквал такова нападение и то без причина. Ранен е в областта на главата, от ухото му потекла кръв, може да е със спукано тъпанче. Потърсил е помощ в болница и е освидетелстван.

Не е имал време да ни се обади, щяхме да го смелим тоя, разказват таксиметровите шофьори. Полицията е реагирала веднага на подадения сигнал. Чернокожият нападател е разпознат от жертвата, други таксисти са дали показания, че е редовен клиент, често се държал агресивно и имало много сигнали срещу него. Негърчето е известно на полицията, в момента се издирва.

Водачите на жълти коли в града под тепетата още не могат да прежалят бай Мето, техен колега, който бе пребит от агресивен пешеходец. В момента побойникът е в ареста, а човекът си отиде, след като се бори повече от месец за живота си. Синовете на починалия искат доживотен затвор за изрода, който е бил пиян и е блъскал главата на бай Мето в циментова ограда.