Пребиха Криско?

Преди раздора години наред рапърите били първи дружки

Варненският рапър 100 Кила разбил устата на наглата млада звезда Кристиян Талев - Криско с кутийка от енергийна напитка и добре го опердашил преди няколко месеца, научи Всеки ден. Разправията между двамата изпълнители възникнала във ВИП-а на столичен клуб. Говори се, че причината за скандала билo нахалното отношение на Криско, който изнудвал 100 Кила да пуска песни на протежето му Дивна.

Преди раздора години наред рапърите били първи дружки и даже записали заедно албум, но много скоро Криско си повярвал и почнал да се големее, което пък подразнило варненския му колега. Авторът на „гениалните" стихове като „Бременно момиче как ухаеш на аборт" редовно вбесявал 100 Кила със злобни коментари зад гърба му. „Типично поведение на мижитурка - страхува се да каже в очите на хората какво мисли за тях, а зад гърба им клюкарства като лелка", коментират опарили се от звездоманията на Криско.

За всички в светските среди е известно, че 100 Кила е кибритлия и с него човек не бива да се „гъбарка". Участникът в „Къртицата" се подразнил на Криско още преди няколко месеца, когато бившият твърде близък приятел на Миро Каризмата заявил, че е най-големият рапър в България. Чашката преляла, когато двамата се засекли зад сцената на софийски рап клуб. На 100 Кила му паднало пердето и нападнал колегата си с особена ожесточеност.

Във фаталната вечер, в която се разиграл екшънът, Килата имал участие като диджей и в паузата на изпълнението си решил да разпусне на по чашка с приятели във ВИП зоната. Там обаче цъфнал Криско и започнал да му държи сметка защо не пуска хитовете на младата певица Дивна, на която той се пишел продуцент. Вместо отговор 100 Кила, вече доста почерпен, взел от масата кутийка с енергийна напитка и заблъскал с нея Талев яростно в лицето пред ужасените погледи на всички гости. Криско се опитал да избяга, но 100 Кила го подгонил, събаряйки маси като обезумял из заведението. За свой късмет младата звезда успял да се залости в съблекалнята на танцьорките от балета, преди охраната да се намеси и да озапти психясалия му съперник.

Неписан закон при хип-хоп свадите е да не се вика полиция, Криско обаче си извадил медицинско и даже се опитал да съди Килата, но тежки заплахи от страна на варненеца, който има престъпно минало, го накарали да размисли.

От тази случка насам хип-хоп изпълнителите не могат да седят в една стая и имат изискване по големи концерти никога да не се засичат. Криско дори отказвал да излезе на сцена, ако чуе само веднъж в дискотеката парче на своя съперник. Той стигнал дори дотам да нарича 100 Кила „мръсен циганин" заради ромския му произход.