Веселин Велев, след мача с Монтана, завършил 3-1

"Всички очакваха с нетърпение този мач, тъй като знаехме възможностите на Монтана. Очаквахме нашият отбор да покаже своя потенциал. Съвсем заслужено спечелихме и надиграхме Монтана. Имаме отбор, който личи, че от мач на мач израства. Видя се, че имаме дълга скамейка и че тези, които бяха в игра не подведоха треньора", заяви след срещата пред пресцентъра на Изида и ВК Добруджа 07 клубният президент на добричлии Веселин Велев.
Волейболният шеф посочи още, че тимът е имал нужда от победа над тим от челото. "Срещу Левски, ЦСКА и Нефтохимик през първия полусезон не успяхме да вземем достатъчно, а можехме. Радвам се, че вече срещу отбор като Монтана успяхме да направим това. Сигурен съм, че това ще подейства и то положително на нашия отбор, на тяхното самочувствие. Мирослав Живков още веднъж доказа, че знае как да се подготви за мачовете, знае как да ги тренира и мотивира. Днес оценихме неговата работа за пореден път", допълни Велев.
"Анонсира ли сме, че искаме да вземем финалния турнир за Купата на Българи. Задачата в първия кръг е да победим Арда, но след мача ще трябва да говорим за домакинството", добави Велев.