Другите "Оскар"-и! Ето ги порнозвездите на 2013-а (+18)

Животът

26-01-2014, 00:26

Автор:

Стара Загора Утре

Всичко от Автора

Избраха и най-добрите таланти в занаята

Церемонията по връчването на Порно оскарите се проведе за 31-ви пореден път. Събитието събра на едно място над 150 компании, свързани с филмите за възрастни и секс играчките, пише HotZona.bg.

Награждаването се проведе по традиция на последния ден от панаира на еротиката в Лас Вегас. А интересът към церемонията можеше да съперничи на този към наградите „Оскар“.

За най-добра актриса в света на порното бе отличена Реми Лакроа. 25-годишната американка направи запомнящо се участие в „Тhe Templatation of Eve“ и събра овациите на публиката.

Красавицата не блести с огромен бюст и всичко по нея е естествено. Въпреки това прави забележителни неща пред камерите – особено след като взе и втора статуетка за най-добра лесбийска сцена.

За най-добър актьор при мъжете приза отиде при Мануел Ферара. Французинът грабна отличието за пети път и постави истински рекорд. Освен, че вече е за Гинес с участието си в над 1305 порнофилма.

Порнофилм на годината стана пародията на „Подземен свят“ с Аса Акира и мегазвездата Капри Кавани. 25-годишната Аника пък бе избрана за най-красива порноактриса в бранша, а за най-добри млади таланти бяха отличени Миа Малкова и Скин Даймънд.