„Бъдеще” победи „Звездичка” с 6:5 в зрелищен мач

Спорт

26-01-2014, 13:45

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Отборът на „Бъдеще” ще играе контроли с „Нефтохимик” и „Черноморец”

През следващите седмици отборът на „Бъдеще” ще изиграе контролни мачове със своите връстници от Черноморец и Нефтохимик

Отборите на „Бъдеще” и „Звездичка” изиграха много оспорван и динамичен футболен мач, в който домакините се наложиха след много обрати с 6:5. Двубоят се игра на отличния терен на спортна зала „Електра”, което даде възможност на малките футболисти да покажат най-пълно възможностите си. Двата тима бяха подкрепяни от мощни агитки, които бяха изпълнили  докрай местата на трибуните в спортната зала.

По-опитният тим на „Звездичка” взе аванс в началото, благодарение и на по-големия си опит. Футболистите на съперника, които са заедно от малко повече от три-четири месеца  обаче с настойчивост и постоянство успяха да изравнят и да се поздравят с крайната победа с 6:5. Успехът е още по-ценен и с това, че бе постигнат срещу най-силният отбор в тази възраст, който спечели много турнири не само в Бургас, но и в страната.

По време на срещата зрителите коментираха факта, че подготовката на децата не спира и през зимата, независимо от атмосферните условия навън. Залата е отоплена, а за публиката, която идва да наблюдава мачовете са осигурени отлични условия.

През следващите седмици отборът на „Бъдеще” ще изиграе в своята зала и контролни мачове със своите връстници от Черноморец и Нефтохимик, а от пролетта тренировките ще се водят на изграждащия се в момента нов спортен Комплекс в Морската градина на Бургас.