Левски и Созопол отменят контролата в сряда?

Спорт

27-01-2014, 11:43

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

И Созопол прави селекция за Б група

Левски победи Черноморец в мач с осем гола

Под въпрос заради лошото време остава и мачът в сряда между Нефтохимик и Несебър

Планираната за  29-и януари, сряда контролна среща между Созопол и Левски може би няма да се играе. Причината е в лошото време, минусовите температури и замръзналия терен на градския стадион в Созопол.

От щаба на Левски смятат, че поради лошите атмосферни условия е най-добре да отложат планирания двубой с домакините от Созопол.Това ще позволи да се избегнат рискове от контузии преди втория лагер на тима в Кипър, който започва от неделя. На същото мнение е и ръководството на местния тим, въпреки, че тази контрола бе много важна, за да се види състоянието на отбора преди началото на пролетния полусезон. Този двубой се очакваше като футболен празник за целия град, който със сигурност щеше да изпълни трибуните на новия стадион.
Поради лошо време вчера бе отложена друга контрола на местен тим, тази на Несебър срещу елитния Берое, която трябваше да се играе на стадиона под Аязмото. Под въпрос остава и мачът в сряда между Нефтохимик и Несебър, който е предвиден да се играе в курортния град, на терена където най-вероятно Нефтохимик ще домакинства през пролетта мачовете си от А група.