Най-популярните заблуди за секса

Сексолозите събраха "колекция" от най-популярните заблуди по въпроси за секса сред представители на силния пол, съобщава специализираното електронно издание sex-news.ru.
Заблуда №1: Удоволствието на жената зависи от размера
Тази заблуда води до многобройни мъжки комплекси. Качеството на половия акт обаче зависи не само и не толкова от размера на определен орган, колкото от настроението, желанието и опитността на мъжа, от въображението му и уважението към партньорката му.
Заблуда №2: Жената иска половият акт да бъде продължителен
Всъщност половият акт, който продължава няколко часа, е плод на фантазията на режисьорите на еротични филми. Средно нормален полов акт продължава от 10 до 12 минути и точно това време е достатъчно както за мъжа, така и за жената да изпитат удоволствие и щастие.
Заблуда №3: Жените се стесняват да говорят "за това"
Пред непознати мъже нито една представителка нанежния пол няма да поведе подобни разговори. Но с любимия си човек повечето жени искат да бъдат откровени. С повече или по-малко стеснителност, те ще се съгласят да обсъдят с партньора интимната страна от съвместния им живот.
Заблуда №4: Жените харесват мъжете с опит
Разбира се, дамите ще предпочетат партньор, който има някакъв опит не само на теория, но и на практика. Но не е задължително представителят на силния пол да има академично звание в сферата на интимните отношения. В крайна сметка жената ще научи сама мъжа какво иска от него.
Заблуда №5: Жената има нужда красиви мъже
Това не е така. По собственото им признание жените търсят мъже, които са идеално нежни, идеално страстни, идеално гальовни и идеално внимателни. Ако мъжът отговаря на всичките тези изисквания, жената едва ли на първо място ще гледа външността му.Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"