ПловдивУтре: 28 януари

Мисия Пловдив

27-01-2014, 18:39

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Какво, къде, кога в Пловдив утре

През нощта и в Североизточна България валежите ще спрат, облачността ще се разкъса, а вятърът чувствително ще отслабне. В по-голямата част от страната ще бъде почти тихо с разкъсана облачност. Сутринта ще бъде студено с минимални температури между минус 12 и минус 7, на отделни места в Северна България до минус  14 - минус 16 градуса. За Пловдив очакваните стойности са от минус 8 до минус 2 през деня, като вечерта ще започне да прехвърча сняг. / НИМХ

Утре в базата на футболен клуб „Ботев“ в квартал „Коматево“ пристига доставката със седалките, закупени от община Пловдив за новия стадион „Христо Ботев“. Те ще бъдат предадени на ПФК „Ботев“ в присъствието на кмета на Пловдив инж. Иван Тотев, заместник-кмета Георги Титюков и представители от ръководството на клуба.

Заместник областният управител Юксел Расим ще открие семинар за представяне на добри практики и подходи към управлението на безопасността на движение по пътищата. Инспектор Ботьо Гиргинов- говорител на КАТ- Пътна полиция Пловдив ще представи местни инициативи, проекти и мерки за разрешаване на проблеми, свързани с пътна безопасност. На семинара ще присъстват представители на администрацията, фирми от секторите: превози, изграждане и поддържане на пътната инфраструктура, дистрибуция, логистика и други.  

Областен информационен център – Пловдив организира изнесена в Асеновград неформална среща с медиите, която ще се проведе в лекционната зала на общинската библиотека „Паисий Хилендарски“. Ще бъдат посочени приоритетите през новия програмен период 2014 – 2020 година и възможностите на младите хора в него .

От 17.00 часа в „Айвън караоке” започва караоке парти, което ученици от ПГ по хранителни технологии и техника в Пловдив организират срещу агресията и липсата на толерантност в училище.