С какви дрехи НЕ ни харесват мъжете?

Животът

28-01-2014, 17:36

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Забрави за шалварите и дълбокото деколте!

Казват, че най-красивите рокли се носят, за да бъдат съблечени! Не можем да отречем, че има доста истина в това твърдение. Колкото и една жена да се стреми да се облича добре за собствено самочувствие, тя го прави и заради вниманието. Вниманието на отсрещния пол! Все пак жената трябва да е красива, а мъжът силен, за да я покорява.

 

И ако за изграждането на собствен стил няма точни правила, то има някои дамски дрехи, които изобщо, ама изобщо не се харесват на господата. Ето ги и тях...

 

Твърде дълбоките деколтета
Може и да ви звучи странно, но – да, мъжете не си падат чак толкова по мацки, които изваждат всичко на показ. По-секси и еротично е да има доза тайнственост.

 

Блестящи дрехи
Пайети, мъниста, камъчета, брокат... Ако не искате да ви объркат с коледна елха, по-добре не прекалявайте с лъскавките решки.

 

Кофти бельо
Е, сори, но колкото и да си харесвате гащичките с мечета, когато говорим за бельо, мъжете предпочитат сатен, дантела и коприна. С други думи – заложете на женственост и сексапил и няма да сгрешите.

 

Твърде изрязани дънки
Те изглеждат прекалено развлечени и не стоят стилно. От друга страна малко по-високата талия стяга дупето и го прави страшно секси.

 

Бели, прозиращи панталони
Честно, това и ние, жените, никак не го харесваме във мъжки вариант. Абее... Направо си е гаднико. Е, и мъжете не си падат по идеята за мацка с бял панталон, особено и с черно бельо.

 

Шалвари
Сори, момичета, може и да се супер удобни, но мъжете ги намират за ужасни. Много анти, анти секси! Да не употребяваме и по-цветущи изрази. / beu.bg