ПловдивУтре: 29 януари

Мисия Пловдив

28-01-2014, 18:27

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Къде, какво, кога в Пловдив утре

Сутринта, в заседателната зала в сградата на районната администрация,

 ще се проведе пресконференция на кмета на район "Централен" -  г-жа Райна Петрова.

В сградата на РЗИ пък ще се състои редовната месечна пресконференция на РЛК, РЗИ и РЗОК.

Българският център за нестопанско право и Фондация „ПАЦЕП“, в партньорство с Национален алианс за работа с доброволци организират регионална среща на тема: Стратегията за подкрепа на развитието на гражданските организации за периода 2012 – 2015 – възможности и предизвикателства“. Над 30 граждански организации от Южен Централен район, с различни профили и сфера на дейност, ще се съберат за срещата утре в Голяма зала на Народна библиотека „Иван Вазов” в Пловдив.

Сутринта ще се гледа делото на подсъдимия Георги К. Срещу него е  повдигнато обвинение, че е държал с цел разпространение наркотични вещества - 64 г. марихуана, МДМА, амфетамин и кофеин на обща стойност 1547 лв. Делото е насрочено за разглеждане по реда на съкратеното съдебно следствие без разпит на свидетели и вещи лица.

По същото време в съда влиза и Есад Ш. Срещу него е повдигнато обвинение за присвояване на пари. През периода от началото на 2003 г. до края на 2011 г. в гр. Асеновград като физическо лице без съответно разрешение, е извършил по занятие банкови сделки, като е предоставил парични кредити на физически лица срещу получаване на лихва, за която дейност се изисква такова разрешение. Общият размер на предоставените кредити е 42 000 лв., а на получените средства от лихва възлиза на 86 600 лв.,които той е присвоил.