Заралийка е трета на Мис Плеймейт!

Заралии

29-01-2014, 01:37

Автор:

Янаки Григоров

Всичко от Автора

Селското чедо Елена Кучкова е новата Златка на Републиката

Представителката на еротичното Babylon show Елена Кучкова е новата "Мис Плеймейт". Тя получи чек за 10 000 лева за козметични процедури и нова кола.

Елена Кучкова е родена в село Черногорово през 1989 година. Загубва баща си когато е само на 7 години. Като момиче помага на майка си във всичко. Завършила е с отличие счетоводство в Професионалната гимназия по икономика в Пазарджик. В момента е бакалавър по стопанско управление от Пловдивския университет "Паисий Хилендарски". Все още избира каква магистратура да запише. Две години е работила в Лондон, преди да се присъедини към групата "Babylon Show". С балета обикаля страната и танцува в различни нощни клубове и дискотеки. Гордее се с работата си, макар че често е обект на закачки от различни досадници. Приятели я убедили да участва със свои фотографии в конкурса за "Мис Плеймейт 2013". Хубавата Елена се надява на успех, макар че зад себе си няма скъпоплатени имиджмейкъри и богати спонсори. Разчита на това, което е и може. За свое най-голямо предимство смята усмивката и краката мечта. Смята, че еротичното излъчване е винаги в плюс за една дама. Работи много, а в деня за почивка прекарва минимум 3 часа във фитнеса. Смята, че колкото и да ти е дал Господ, от теб зависи дали ще успееш. Независимо какво е попрището ти в живота.

Втора остана другата представителка на еротичното Babylon show Биляна Евгениева, а трета е Маги от Стара Загора. Сексапилната тройка бе избрана след гласуване жури, начело с Николета Лозанова. Според третата Маги центърът на Вселената е Стара Загора, а чувството да си Мис Вселена Стара Загора е уникално.