"Звездичка" се побратими с италианци

Спорт

29-01-2014, 15:41

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Екипът на "Звездичка", ще върне визитата на своите нови партньори и приятели

Споразумение за партньорство подписаха днес в Община Бургас, ДФК "Звездичка" - Бургас, България и ФК "Реал Сан Просперо" - Реджо Емилия, Италия.

И двете страни изразиха своята готовност да развиват активна съвместна дейност в името и в полза на децата и да обменят полезни практики, чрез учебно-тренировъчни лагери и семинари, приятелски турнири, съвместни тренировки и обмен на опит при деца и треньори.

Бургаският ДФК "Звездичка", е една от сериозните школи в Бургас. Малките Звездички завоюваха престижни победи във всички турнири на национално и международно ниво, през последните две години. Техният председател Петър Алексиев, получи приза "Бург на годината" за 2013 година, като признание за цялостната дейност на школата и приноса и за Бургас и спорта.

Екипът на "Звездичка", ще върне визитата на своите нови партньори и приятели с  посещението си в Италия през март тази година.

Обсъжда се възможността ФК "Реал Сан Просперо", да бъде сред участниците в престижния международен футболен турнир в Бургас, през лятото, на който "Звездичките" са домакин и организатор.