Парашутист губи съзнание след скок, колегите му го спасяват (ВИДЕО)

Невероятната случка заснета от камерата му

Опитният парашутист Джеймс Лий бил ударен от свой колега малко след като скочил от самолета над Нетърейвън, Уилтшир. Той бил спасен от сигурна смърт от двама други парашутисти, които след като видели какво става, бързо се притекли на помощ и след като отворили парашута му го свалили благополучно на земята. Цялата драма била записана от камера, която била поставена на каската на Лий.

25-годишният парашутист се опомнил едва когато наближил земята, като заявил, че не помни нищо от спускането. „Скачам вече пет години. Това беше моят 1050-и скок, имаше общо 12 души, като някои от тях се облягаха на самолета, когато аз скочих“, казва Лий. Той уточнява, че един от тях се е изпуснал и е паднал върху него секунди, след като той е скочил. Силният удар попада в главата на Лий и той губи съзнание. Оттам нататък спомените му се губят, като той помни единствено, че когато се е осъзнал вече се е спускал с парашута си към тревата.

Лий бил закаран в болница, където се погрижили за главата му, пострадала от удара на неговия колега. Травмата обаче не била сериозна и той бил освободен да си ходи вкъщи. Той е категоричен, че инцидентът, който се е случил през юли, не го е принудил да се откаже от скоковете.