Гонят Райна от "Пайнер"?

Булевард

30-01-2014, 21:50

Автор:

Мирослава Александрова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Райна показа загадъчна снимка в социалната мрежа

Пилето се мислело за примадона и отказвало проекти на фирмената телевизия

Лют скандал се се вихри между Райна и Пайнер, компанията, която претендира, че я е направила звезда. Покрай участията на певицата в редица риалитита - Vip Dance, Big Brother, и Dancing Stars и други, несвързани с чалгата проекти, македонското девойче очевидно се е помислило за холивудска примадона и започнала да се самозабравя, смятат шефовете й.

Певицата даже отказала да участва в две от предаванията на „Планета", като даже не позволила на екипа да заснеме мейкинга на новия й клип.

Тя се е взела за голямата работа и видно звездоманията й пречи да види колко смешно изглежда отстрани", коментират от „Пайнер". Бившето Пиле се държало грубо и надуто, като абсолютно пренебрегвало чуждо мнение и мераци за работа в екип, както и отказвало така нашумелите напоследък дуети.

Райна се излагала и пред феновете си по време на участия, коват я нейни колежки. Тя не обръщала внимание на желанията им, не флиртувала кокетно в името на работата с тях и ги игнорирала троснато желанията им да се снимат с нея за спомен, или да им изпее нещо, което те искат.

„Тя сама си е виновна, екипът се опита да покаже блясъка и таланта й, но заради надутото си поведение ще си остане на посредствено ниво и никога няма да стане голяма звезда като Преслава и Галена например", коментират гневно от фирмата. Продуцентите се заканват, че ако тя продължи да се държи така, те не само че няма да я безпокоят за телевизионните изяви, но може съвсем скоро да се сбогуват с нея.

Реакцията им може би идва и от факта, че Райна е поканена за жури в „Десниг старс" и отново ще е затета три месеца.