Дестинациите, които избира сърцето

Животът

31-01-2014, 13:11

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Пътешествия за всеки - влюбен, разлюбен, объркан

Когато става дума за пътуване и любов, случаите обикновено са следните: пътувате с половинката си в търсене на романтично изживяване, пътувате след раздяла в търсене на себе си и пътувате заедно, но от известно време е ясно, че краят на връзката ви е близо.

Peika.bg публикува проучване срез 3000 европейци на сайта за пътуване Kayak. А въпросът е - коя дестинация за кое сърце е подходяща. Ето и резултатите:

Разбитото сърце

29% от запитаните мъже смятат, че ако ще лекувате разбито сърце, е най-добре да се отправите към някое място с бурен живот, като Лас Вегас, Банкок или Лондон. Жените обаче са на по-различно мнение по въпроса – те избират по-романтични и интересни дестинации. Така дори и Купидон да не ги простреля, ще имат за разказване, като се върнат. Венеция, Париж, Барселона са в списъка.

Влюбеното сърце

Влюбени и загубени сте вече много време и настъпва онзи миг, в който ви се иска да си кажете "да" завинаги. И ако за предложение за брак ще се ходи на някое специално място, мнозинството от участниците в проучването смятат, че то трябва да е Париж. Стане ли време да се планира сватба на екзотична дестинация, Бахамите и Барбадос водят класацията.

Обърканото сърце

Тук водещи са парти дестинации, които според 34% от запитаните са местата, на които е най-вероятно да загубите половинката си... поради изневяра. Повече от половината обаче смятат, че мястото, на което можете да откриете, че не сте един за друг, всъщност е някое тихо и спокойно кътче – където да осъзнаете, че нямате какво да си кажете.