Добруджа 07 посреща Дунав утре в зала УСШ

Спорт

31-01-2014, 17:57

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Добруджа 07 посреща Дунав (Русе) в среща от 15-ия кръг на волейболната Суперлига при мъжете. Мачът е в събота – 1 февруари, от 18 часа в зала УСШ в градския парк „Св. Георги” в Добрич.
Домакините се намират на осмо място във временното класиране в елита и ще излязат за победа №7 в шампионата.
„Излизаме мобилизирани за победа и с надежда да покажем най-доброто, на което сме способни. Всички състезатели са на линия. Непосредствено преди мача ще реша на кои момчета да заложа като титуляри”, заяви за пресцентъра на Изида и ВК Добруджа 07 наставникът на добричлии Мирослав Живков.
Отборът от Русе няма победа в елита до сега, като има спечелени само 4 гейма от 14 срещи. Тимът на Дунав изпусна и шанса си да премине по-напред в турнира за Купа България, като загуби от втородивизионният УНСС с 2:3.
Мъжете на Добруджа 07 ще изиграят и срещата от II-я кръг от турнира за Купа България в УСШ, в която домакинстват на Арда (Кърджали). Срещата е във вторник отново от 18 часа.
На 1 февруари (събота) в зала УСШ от 15 часа на игрището ще излязат юношите старша възраст на Добруджа 07 и Дунав в мач от група 4Б на Държавното първенство.