„Пайнер” настръхна срещу половинката на Пеевски

Животът

01-02-2014, 01:31

Автор:

Янаки Григоров

Всичко от Автора

Митьо Инженера не прибирал такса-участие от приятелката на депутата, което взривило силиконките

Митьо Пайнера е спрял от година и нещо да прибира такса-участие на звездата Цветелина Янева, което е настроило силиконките от Димитровград срещу депутатската приятелка. Както е известно пловдивчанката топли ложето на Делян Пеевски, като дори му посвети татуировка на врата си.

Камеля, Анелия и останалите негодували от поставянето на Цветелина Янева на финансов пиедестал. Пловдивчанката е сред най-неконвертируемите певици на Пайнера, но той използвал интересен начин, за да я лансира на участия. Когато от нощните клубове търсели „Пайнер” за звездите на компанията, Инженера предлагал пакет, в който влизал и депутатската палавница. Ако искаш да имаш звездите на „Пайнер”, трябва да ангажираш и Цвети Янева, разкри човек от ресторантьорския бранш.

ИМА САМО ЕДИН СЕКС ПРИЗНА МИСКА: МРЪСНИЯТ! - ВИЖ ТУК

Очевидно обаче Пайнера се притеснявал от положението на Делян Пеевски в държавата, затова почти е освободил Цветелина Янева от финансови ангажименти към димитровградската компания. На практика всичко, което певачката изкарала, тя си го носела в семейния вилает в Бояна. Това е изнервило максимално колежките и, които са далеч по-рентабилни за Митьо Поайнера.

 

КОЙ СИ ЛЯГА ДО ПЕЕВСКИ? КОЙ? КОЙ? - ВИЖ ТУК