Заплашиха Деси Слава с побой

Пловдив Лайф

01-02-2014, 11:40

Снимка:

signal.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

С физическа саморазправа са заплашили попфолк певицата Деси Слава, ако се яви на церемонията по връчването на първите музикални награди на Box tv.

Нападателни фенове възроптаха срещу блондинката заради жанра, с който тя се прочу. Срещу певицата и дуетния й партньор Алек Сандер дори е имало кампания във Фейсбук. Група с името "Да не позволим на чалгаджийката да спечели" агитирала фенове срещу Деси Слава, съобщава "Телеграф". Парчето на певицата и Алек Сандер Ain’t Over беше лидер при вота на публиката от самото начало на онлайн гласуването. Няколко дни преди неговия финал обаче хип-хоп хакери се опитали да манипулират системата, поради което бяха дисквалифицирани от организаторите.

Възмутени фенове на певицата са категорични, че не може за нея да са гласували хиляди, а в последния момент някой да манипулира вота и заради него да страдат всички номинирани изпълнители. В крайна сметка организаторите решиха, че трябва да отменят зрителската награда заради манипулации, което предизвика недоволство в залата и демонстративното напускане на шоуто от страна на Алек Сандер.Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"