Цеца Тенева – треньор №3 в България при подрастващите

Спорт

01-02-2014, 14:20

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Пловдивчанката бе изпреварена само от Камелия Дунавска и Петър Касабов

Треньорката от волейболен клуб Марица (Пловдив) Цеца Тенева получи заслужено признание на национално ниво, похвалиха се от клуба. Тя се класира на трето място в новата анкета на сайта за детско-юношески спорт Viasport.bg за Най-добър треньор на България за 2013 година при подрастващите.

Според публикуваните резултати, пловдивската специалистка събра 120 точки от гласовете на участвалите спортни журналисти.

Пред нея се наредиха само треньорката по художествена гимнастика Камелия Дунавска с 240 точки и треньорът по борба Петър Касабов със 140.

През 2013 година пловдивската специалистка постигна невероятно постижение в момичешкия волейбол, достойно за книгите на рекордите. През целия сезон нейните възпитанички от три различни възрастови групи в Марица не загубиха нито един гейм.

В златния трипъл на Цеца Тенева влязоха шампионските титли за момичета до 13 години, за момичета до 12 години и за момичета до 10 години.

По стечение на обстоятелствата опитната треньорка вдигна трите трофея в рамките на 11 календарни дни – от 22 май до 1 юни.