Мъж загина в пожар, разследват убийство

Животът

02-02-2014, 12:19

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мъж загина при пожар в Карловско

Проверява се версията за лично отмъщение и палеж

Смъртта на мъжа, който загина в огнен ад в карловския квартал „Сушица”, не е предизвикан от пожара. Това разбра БЛИЦ от свои източници. Малко преди полунощ на спешния телефон 112 е бил подаден сигнал за горяща вила от съседи. На място пристигнали пожарникари, които извели човека, той се движел и говорил. Бил е закаран в карловската болница МБАЛ „Д-р Киро Попов”. Там е починал. Назначени са експертизи, предстои Съдебна медицина Пловдив да се произнесе каква е причината за смъртта. Ако е бил толкова обгазен и обгорял, мъжът е нямало да може да ходи, а той го е правил, коментира нашият източник.

Проверява се версията някой да го е нападнал, или да е влязъл да му отмъщава за нещо по лични причини и в опит да прикрие престъплението, да е запалил вилата.

Проверява се и другата версия, дали огънят не е лумнал от неправилно боравене с електрически уреди, но тя е по-слабо вероятната. За сега се знае, че починалият е от Карлово. Вилата е напълно унищожена. По случая се води разследване. Полицаи и пожарникари са на мястото на инцидента.