Старозагорка с открито писмо до десните лидери

Животът

02-02-2014, 15:57

Снимка:

от интернет

Автор:

Starazagorautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ранобудните студенти: Къде сте?

"Синьо Единство" извън РБ

Сериал в синьо

Росица Кашикова: Писна ми Путин да ме управлява

25-годишната старозагорка Росица Кашикова публикува открито писмо към представителите на десницата на страницата си във Фейсбук. В него тя критикува десните лидери Бойко Борисов, Радан Кънев, Петър Москов, Божидар Лукарски и руско-турските башибозуци, по-известни като самозвания кабинет "Орешарски", че не са подкрепили окупацията на Софийския университет и не могат да заемат дори една обща позиция. Авторката директно констатира, че Путин и неговите "регентчета" в България са победили на родна земя.

Росица Кашикова е завършила през 2008г. ГПЧЕ "Ромен Ролан" Стара Загора. В момента е в Дюселдорф, където учи последна година финанси, политика и математика в университета "Хайнрих Хайне". Предстои й да пише докторска работа от догодина в областта на геополитическото моделиране.

 

Starazagorautre.bg публикува пълният текст на отвореното писмо

 

Айде едно отворено писмо и от мен- до Бойко Борисов, Радан Кънев, Петър Москов, Божидар Лукарски и руско-турските башибозуци по извесни като самозвания кабинет „Орешарски“ (или Путиновите регентчета в България).

Искрени благодарности, че се отдръпнахте от Окупацията и накарахте хората да се чувстват като крастави жаби. Когато Ранобудните студенти се отнасяха с Вас като такива - не ви харесваше. Тях ги подкрепяхте понеже бяха безопасни, говориха за идеали, безпартийност- все неща, които се харесваха на обезверените електорални единици (силно манипулирани от анархокомунистическата пропаганда). Там не се изискваше никаква политическа отговорност в случай на провал, нали ? Та те са безпартийни и не ви искаха.

Браво на проф. Илчев и орките на БСП - те така добре ви кастрираха и разпръснаха долнопробните си лъжи, че вече Ви е страх да заемете АКТИВНА позиция. Ще правим митинг - ако искате и два, но хора от къде? Подхлъзнаха ви по една плоскост да се борите с "общественото мнение", състоящо се от опорните им точки, излъскани и парфюмирани от "независимата журналистика". Сериозно ли си мислите, че с мирен митинг тези безбожници ще се засрамят и подадат оставка. Аз ли съм тъпа или 280 дена им правихме спектакли от този тип с нулев резултат?

Искам да знам - как Ви кастрираха така и КОЙ.

Писна ми от деленията, писна ми Асен Генов да ме представлява по различните медии и да ме прави за смях. Аз не съм той и познавам поне 100 човека, които могат по-добре да изложат гражданската си позиция.

Писна ми Путин да ме управлява. Писна ми да му мълчите. Писна ми да слушам, че избиратели на РБ са критични към ГЕРБ. Писна ми и от Реверансите на Борисов към РБ. Явно,че на тази любов не й е дошло времето. Но ми писна да сте толкова вкопчени в собствените си политически цели, че да не можете да заемете една обща позиция дори за доклада на Русия. Те легитимираха кабинета Орешарски за свой открито и пред Европа. Писна ми от простотията на този народ, който е толкова тъпкан и от наши, и от чужди.

Всякакви самозвани величия от селски тип му казват, че няма право на позиция никой, който не е произведен за герой от мустака (не Батков, за Василев и свинефермата му говоря), пък за Европа е толкова малък и нищожен. А Василевите герои и героини са толкова празноглави, че нормалният човек би се зачудил как сме оцелели толкова века като нация, ако това ни е елита.

Как сега ви дойде на ума да правите правилна политика, къде бяхте когато националните предатели окупираха С ИЗМАМА парламента?! Това не беше моят вот. Писна ми от пишман законодателни поправки – обяснете на KLETA MAJKA BALGARIQ, че в един МИР един депутат се избира с 5хил. гласа,а в друг с 20. Писна ми, хора.

А на проф. Илчев, Орешарски т.е Владо Путин – победихте, само ми кажете- ей така за историята -как кастрирахте тези здрави, прави мъже, които повече от половин България все пак подкрепя, как им насадихте толкова страх с никаквите си 20 процента активни пенсионери и неграмотни ромски орки?! Бойко, кажи как ядоса толкова доброто момче Путин, новите цени на газта ли не му харесаха, по-кратките договори или че не се нави да му подариш направо участъка за ЮП, а KLETA MAJKA BALGARIA сама да плати разходите, кое го разлюти толкова, че инженерите му спретнаха всичките циркове. Може да си имаш своите грешки, но теб за това те уважавам, той е труден за ядосване, но ни (нас БЪЛГАРИТЕ) победи. Ако ти е утеха и Костов реши да му се прави на мъж – и той така си замина.

Велики сте. Браво. Евала, Шаро!

PS: Мерси за вниманието.И се хващам на бас, че от дясно ще ме плюете повече, отколкото от ляво. И в това е бедата. Не може да си признаваме нито заслугите, нито грешките. Всичко е черно или бяла, но и в двата случая оплюто. Давайте, циркът Орешарски ще ви възнагради с 50лв пенсионни надбавки и поне 5 милиарда заеми тази година.