Обрат: Левски няма да продава Генков и вече е уредил Крумов

Това обяви треньорът на "Сините" Тони Здравков

Нападателят на Левски Цветан Генков замина с тима за лагера в Кипър, въпреки че вчера се сбогува със досегашните си съотборници. “Сините” заминаха от Летище “София” за втория си подготвителен лагер, а в самолета се качиха трима централни нападатели – Валери Божинов, Димитър Макриев и Цветан Генков. Вероятно има забавяне по евентуалния трансфер на бившия нападател на Локомотив (София).

Треньорът на Левски Тони Здравков пък намекна, че Генков ще остане в клуба. “Няма да се разделяме с други футболисти”, отсече Сухия, но не стана ясно дали в това число влиза Генков.

Здравков изрази задоволство от направената до момента селекция. “Сините” си осигуриха услугите на Антон Огнянов, Павел Чмовш, Аймен Белаид, Валери Божинов и Пламен Крумов, който трябва да мине прегледи утре и да замине при тима в Кипър.

„Доволни сме от новите попълнения. Доколкото знам с Берое сме се разбрали за Пламен Крумов. Утре футболистът трябва да мине прегледи, след което го очаквам на лагера в Кипър. Не е проблем, че имаме трима централни нападатели. Валери Божинов ще играе в атака, защото не смятам, че ще ми е оплезен на други позиции. Няма да се разделяме с нови футболисти. Сега предстоят повече тренировки с топки, които по принцип са по-трудни от сухото тичане“, сподели специалистът.

„Няма да ползвам Валери в контролата, която ще играем във вторник, а след това ще преценяваме. Очаквам бързо да си оправи нещата“, добави Тони Здравков.

За повече спортни новини, четете Sportonline.bg