Няма затворени пътища в Бургаска област

Мисия Бургас

03-02-2014, 09:43

Снимка:

burgasutre

Автор:

Burgasutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Няма непочистени пътища в Бургаско

Силен вятър и дъжд утре в Бургас

Въведено е ограничение на скоростта в района на Поморие

Проходими при зимни условия са пътищата в Бургаски регион, съобщиха от Областно пътно управление. Няма затворени участъци или такива с въведени нови ограничения за движение в областта. Няма превалявания от сняг или дъжд. Видимостта е добра. Пътните настилки са преобладаващо сухи. В сила са обичайните за областта ограничения.
Във връзка с продължаващата рехабилитация на пътя Елхово – Бургас има въведено ограничение на скоростта в участъците, които се ремонтират. Ограничение на скоростта от 50км./ч. е въведено и в района на град Поморие, заради разширението на пътя за Слънчев бряг.
Останалите ограничения, които важат за област Бургас са предимно за тежкотоварните автомобили. Дюлински проход е затворен за тежкотоварни автомобили. За камиони с тегло над 10 тона е забранено движението по пътя Черница - Сунгурларе – Чубра, поради концентрация на пътнотранспортни произшествия.

По надлеза на пътя Бургас – Созопол към местността „Ченгене скеле” е забранено движението на превозни средства с тегло над 3,5 т. паради авария на носещата конструкция на надлеза.

Кръстовището Созопол-Приморско между вилно селище „Каваци” и ваканционно селище „Дюни” е затворено за движение.