Още един шанс за футболистите на проби в Черноморец

Спорт

03-02-2014, 10:42

Снимка:

Пресслужба Черноморец

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Втората контрола на „акулите” за седмицата е в събота срещу отбора на Добруджа

В сряда отборът на Черноморец ще изиграе поредната си контрола в подготвителния период. Съперник на „акулите” за втори път само в рамките на двайсетина дни ще бъде тимът на Мастер. Първата контрола между двата тима за върши с победа на аматьорите с 4:2. Този резултат обаче не бива да заблуждава, защото в Черноморец играха много от играчите дошли на проби, част от които си стегнаха багажа още след двубоя, а Мастер включи в играта новите футболисти от силната си пролетна селекция, които вече подписаха договори с клуба.

Двубоят на Кампуса в сряда ще бъде пореден тест за новите, които ще се опитат да впечатлят Херо. До момента треньорът на няколко пъти спомена, че не е доволен от селекцията и тя продължава. Един от играчите, които може би ще бъдат привлечени към отбора е юношата на Левски Мартин Димов. Играчът се представя добре в досегашните контроли и при липсата на качествени бранители е една от възможните опции за отбора. Продължават обаче пробите за мароканския бранител Шакиб Бензукан. Той със сигурност ще бъде наблюдаван в предстоящите контроли, за да може опитният наставник на бургазлии да добие по-ясна представа за неговото състояние. На още двама футболисти ще бъде даден шанс да се докажат до края на лагера в Поморие, 8 февруари. Това са Славчо Шоколаров и Милен Василев, които играха в мача с Берое, завършил с победа на Черноморец с 1:0.

Втората контрола за седмицата, с която трябва да завърши подготвителния лагер на „акулите” е в събота срещу отбора на Добруджа. До началото на първенството са планирани още два мача - срещу Хасково на 12-ти и Калиакра на 15-ти февруари.