Продажбата на мартеници започва от 13 февруари

Мисия Добрич

03-02-2014, 12:00

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Тази година традиционният базар за мартеници в Добрич ще се проведе от 13 февруари до 3 март, на площад „Свобода", по бул. „25 септември"– пешеходна зона, ул. „Хр. Ботев" и „Стария орех". Предвидени са повече от 100 места по 1.5 кв. м, разположени по схема, утвърдена от главния  архитект. Таксата за ползване на общинско място е по 1 лв./кв. м/ден за Централна градска част и 0.80 лв./кв. м/ден извън в кварталите.
Задължително условие за участниците на територията на площад „Свобода", по бул. „25 септември"– пешеходна зона вече трета година е да представят стоката си чрез собствени нестационарни съоръжения с унифициран дизайн, одобрен от гл. архитект. Чертеж на търговското съоръжение и публикуван на сайта на общината и се предоставя чрез Центъра за услуги и информация  на Община град Добрич.
Желаещите да участват следва да подадат заявление по образец в Центъра за услуги и информация на общината на работно място „Икономическо развитие", от 06.02.2014 г. по ред, определен в регламента за провеждане на базара.