Откриват XX-та Борса за семена

Мисия Добрич

04-02-2014, 09:43

Снимка:

DobrichUtre

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Днес стартира XX-то юбилейно издание на Борсата за семена и посадъчен материал. Официалното откриване е от 10 часа в зала "Добротица".
57 фирми от страната и чужбина, до момента, са заявили участие в специализираното изложение, което ще продължи до 8 февруари.
В рамките на събитието, земеделските производители ще имат възможност да направят своя избор и да си осигурят най-добрите продукти за сеитбената кампания.
Форумът се е утвърдил като своеобразен център, както за излагане на българската продукция, така и за ползотворни контакти между семепроизводители и търговци, съобщават организаторите.
Нетрадиционно, наред с предлагането на семена и посадъчен материал, торове, специализирана литература, на изложението ще бъде представена и селскостопанска техника. През дните на изложението фирми от аграрният сектор ще представят най новите си продукти.
На официална вечеря, от 19.30 часа, ще бъдат връчени традиционните награди на Добрички панаир АД. Награда за търговско представителство, за иновации и специална грамота за най-дългогодишен изложител ще бъдат връчени довечера в 19.30 часа в ресторант „Албена"