Живко Петков пак ще води атаката на Нефтохимик

Спорт

04-02-2014, 12:08

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Нефтохимик ще играе с Дунав в Карнобат

Със сигурност контролата ще пропусне Симеон Златев, претърпял миналата седмица операция на носа

Днес от 14.00 часа на стадиона в Карнобат ще се проведе поредната контрола на Нефтохимик в подготовката за предстоящия сезон. Отборът се готви в Бургас, а преди седмица завърши и 10 дневния лагер в Созопол.

Теренът в Карнобат е добре познат на бургаския тим. В началото на първенството отборът провеждаше своите лагери преди всеки мач именно в близкия хотел, като ползваше и стадиона в близост до парка. Домакините очакват и публика, въпреки студеното време, т.като в Карнобат отдавна не се е играл футболен мач, който да противопостави два клуба от професионалния футбол.

След проблемите, които имаше с контузии през миналата седмица, днес спортния щаб на нафтата ще може да разчита на своите играчи, като със сигурност контролата ще пропусне Симеон Златев, претърпял миналата седмица операция на носа. Футболистът получи травмата в мача с Несебър и сега се възстановява. Със сигурност в контролата наред с останалите футболисти в игра ще се включат последните две попълнения на тима. Живко Пвтков със сигурност ще води атаката на шейховете, а втори мач със зелената фланелка ще изиграе халфът Даниел Стоянов. 19 годишният футболист е възпитаник на школата в Сливен, но в последните години игра за юношите на Черноморец и отбора на Несебър. Той е по-малък брат на футболиста на „акулите” Крум Стоянов. Очаква се младият полузащитник да се бори за титулярно място с  по-опитните в отбора. 

Останалите футболисти са на линия, като в последния момент ще се пресени дали някой от играчите с оплаквания да бъде съхранен, за да отшумят напълно оплакванията от старите травми.