Созопол ще играе контрола със старшата на Берое

През пролетта наставникът Румен Димов гради боеспособен тим, с който да атакува влизане в професионалния футбол

Един от лидерите на Югоизточната В футболна група – Созопол утре ще изиграе поредната контрола от своята подготовка. Този път домакин на срещата ще бъде градският стадион в Поморие, а съперник тимът юноши старша възраст на Берое Стара Загора.

Както е известно Директор на школата на Берое е бившият футболист и изпълнителен директор на Нефтохимик Благо Митрев, който добре познава отличните условия, които предоставя Поморие за подготовка на футболни отбори. Именно там се подготвят и две формации на Берое юноши старша и младша възраст. Докато отборите се подготвят в Поморие, освен със Созопол те ще изиграят контроли с отбора на Поморие, както и със свои връстници от региона.

Утрешната контрола пък е поредната, в която устремилият се към „Б” футболната група тим на Созопол ще може да тества новите си попълнения, на които треньорът Румен Димов ще разчита да вдигнат класата на отбора. Както е известно Созопол се раздели с много от своите досегашни футболисти и през пролетта гради боеспособен тим, с който да атакува професионалния футбол.

Контролата между Созопол и Берое U19 е с начало 14 часа.