Сватбени агенции очакват бум на смесените бракове през 2014-та

Бургас Лайф

04-02-2014, 17:00

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Над 10 двойки вече са се записали за бракосъчетания в Деня на влюбените

2014 година се очаква да бъде много успешна за сватбените агенции в Бургаска област, тъй като още от началото на януари са започнали да валят заявки за церемонии и тържества през следващите месеци. Най-много на този етап са тези, заявени на летния сезон. 

"Очакваме и бум на смесените бракове. За първа година имаме толкова много записвания от клиенти още от началото на януари. Сред тях са предимно руски граждани, които имат имоти в региона. Не са малко и смесените бракове, чиито тържесгтва вече планираме за следващите месеци", обясни Силвия Тенева от Бургаската асоциация на сватбените агенти.

По думите й, за сватбен сезон 2014 отново хит ще бъде дантелата и три нюанса бяло при роклите, в декорацията пък най-актуален си остава цветът тифани, но в новия стил "омбре" или с преливащи цветове и нюанси на синьото.

За голямата дата на влюбените 14 февруари също има много заявки от сега. Повече от 10 двойки от града са побързали да си запазят датата за граждански брак, въпреки че вече не е необходимо да има месец предизвестие за нея. 

Според сватбените агенти пък хората все по-често залагали не на ритуал по вричане пред държавата, а църковен брак.