ПловдивУтре: 6 февруари

Мисия Пловдив

05-02-2014, 17:45

Снимка:

Plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Какво, къде, кога в Пловдив утре

Утре мъглите и ниската облачност в Дунавската равнина ще се задържат през почти целия ден и там ще остане с отрицателни дневни температури. Ниската облачност над Източна България ще се разкъса и намалее до слънчево. Още сутринта от запад над страната ще се появи средна и висока облачност, която до вечерта ще обхване и Централна България. Към края на деня на места в Югозападна България ще превали слаб дъжд. Максимални температури между 3 и 8, в Дунавската равнина между минус 3 и 0, в Пловдив от минус 3 до 7 градуса.

Утре ще се проведе сесия на Общинския съвет. Местният парламент е включил 10 точки за разглеждане в дневния ред.

От 10.00 часа в пресклуба на БТА – Пловдив ще се състои пресконференция на Инициативен комитет, който работи за възстановяване на електротранспорта в Пловдив.

Областен информационен център – Пловдив организира изнесена в Карлово неформална среща с медиите. На срещата ще бъдат посочени приоритетите през новия програмен период 2014 – 2020 година и възможностите на младите хора в него. Популяризиране и обмен на добри практики и „научени уроци” от реализирани проекти, финансирани по оперативните програми, също ще бъдат теми по време на срещата.