Раят на Брад и Анджелина за 800 долара на вечер

Холивудската двойка се отдаде на почивка в луксозен резорт на екзотичен австралийски остров

Американските таблоиди вече отбелязаха едно от най-значимите събития в света на Холивуд - завръщането на Брад Пит, Анджелина Джоли и останалите членове на голямото им семейство от Австралия. Булевардното онлайн издание US Weekly вече публикува кадри от летището в Лос Анджелис, където кацнаха Брад, Анджелина, Мадокс, Захара, Пакс, Шайло, Нокс и Вивиан.

Междувременно британският конкурент на таблоида, "Дейли Мейл", разкри снимки от райското кътче, където звездната двойка съчета режисьорската работа на Анджелина по филма "Unbroken" с възможността за приятна почивка. Става дума за остров Еърли Бийч, част от австралийския архипепелаг Уитсъндей.

Пит и Джоли са снимани от папараци на една от терасите на луксозния хотел Peppers Resort - част от верига, смятана за перлата на Австралия и Нова Зеландия. Спалнята, която двойката е избрала, е една от трите, които се предлагат на цена от 500 до 800 долара на вечер.

Въпреки че американското издание е заснело пристигането на звездното семейство в пълния му състав, според английската преса Брад и Анджелина са прекарали сами три нощи в скъпия хотел. По време на престоя си те са се отдали на почивка, опитали са местната кухня и са били домакини на парти. Повечето си време са прекарали в хотела.

А той, съдейки по снимките, идеално отговаря на общоприетата представа за рай, създаден от човешки ръце. Можете да ги разгледате в нашата галерия.