7 февруари: Истина или илюзия?

Хороскоп

06-02-2014, 22:21

Снимка:

N/A

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ретрограден Меркурий - Инструкции за безопасно ползване

Слънце във Водолей, Луна в Телец-Близнаци, ретрограден Меркурий в Риби

Регроградният Меркурий и Луната, която през по-голямата част от деня ще се движи без курс, вероятно ще внесат объркване в плановете ни. Причина за това могат да станат отменени срещи или липса на достатъчно обстоятелства, които да позволяват реализацията на намеренията ни. Но и настроението ни ще бъда вяло и неустойчиво, така че нищо чудно ние сами да си разпишем почивен ден.

Вероятно почти през целия ден ще тъпчем на едно място, не нека това не ви изнервя или обезверява. Винаги можем да превърнем дефекта в ефект. В случая, тази тенденция ни позволява да обърнем внимание на малките детайли. И без това вероятността да сме допуснали грешки и пропуски е съществена. Внезапно възникналото свободно време ни позволява също да се погрижим за личния и битовия си комфорт, да се поразходим безцелно или да посветим деня на по-второстепенни, рутинни дейности, за които обичайно не намираме време в забързания ход на ежедневието.

Почивката през деня ще ни се отрази добре във вечерните часове, когато Меркурий може да ни поднесе по-неприятни новини, които е пропуснал да ни съобщи досега. Те вероятно ще ни се сторят странни и непонятни, особено в случаите, в които сме смятали въпроса за решен. Е, ще се наложи да приемем, че не е, или най-малкото - че сме прибързали с изводите.  Истината може да е многолика и, ако искаме да добием представа за цялостния й образ, ще трябва да почакаме да ни се разкрие чрез събитията и личните прозрения, които ще ни спохождат до края на март.

Работа и бизнес
Денят няма да бъде особено резултатен в материален аспект, но пък ни дава възможност да обмислим следващите си ходове, съобразно дали и доколко са настъпили промени в обстоятелствата, на които разчитаме. Новините, информацията и предложенията, постъпващи сега се нуждаят от внимателна и критична оценка. Не бързайте с изводите, още по-малко с решенията.

Здраве, хранене и красота
Не бива днес да подценяваме потребностите както на тялото, така и на душата, затова ще си направите голям подарък, ако съчетаете здравословна храна с дълга разходка сред природата. Вероятно мнозина ще чувстват липса на ентусиазъм по отношение на движението, но бездействието със сигурност няма да ви помогне да се почувствате по-свежи и отпочинали.
Билките днес имат мощна лечебна сила. Можем да се възползваме от нея както за лечение на текущи заболявания, така и за приготването на домашни козметични средства.