Тежки катастрофи край Пловдив, петима ранени

Животът

08-02-2014, 12:12

Снимка:

архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Висока скорост и загуба на контрол са причините за инцидентите

Жена и двама мъже са ранени при транспортно произшествие на пътя между Пловдив и Стара Загора. Катастрофата е станала вчера около 19.20 часа близо до село Калековец.

Лек автомобил "Ауди" излязъл вдясно извън пътя и се преобърнал в отводнителен канал. В болница са настанени шофьорът Д.А. /25 г./ от Пловдив и двамата му спътници – 26-годишна пловдивчанка и 30-годишен мъж от Калековец. Тримата са без опасност за живота. По първоначални данни причините за катастрофата са движение с несъобразена скорост и загуба на контрол над автомобила. Работата продължават служители от сектор "Пътна полиция" – Пловдив.

При същите обстоятелства катастрофа стана вчера около 8 часа в района на 9-ти километър на Пазарджишко шосе. Лек автомобил "Ауди", управляван от И.А. /25 г./ от Стамболийски, навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил в лек автомобил "Форд" с 44-годишен шофьор от Пловдив. Двамата водачи са транспортирани в болница, където са настанени за наблюдение без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство в РУП – Труд.