Майли Сайръс цъфна гола (снимки 16+)

Певицата е модерната Мерилин Монро в сесия за списание Vogue

Явно Майли Сайръс най-много се страхува да не стане...скучна! Е, май няма такава опасност, съдейки по все по-провокативните й музикални проекти и фотосесии.

Досущ като една модерна Мерилин Монро тя следва мотото на своя модел за подражание: "По-добре да бъдеш абсолютно нелеп, отколкото абсолютно скучен!" и доказва, че това я притеснява повече от голотата, от провала, от безумното плезене и дори от туъркинга.По всяка вероятност това е и причината, поради която певицата избира да влезе в образа на американската актриса във фотосесията си пред обектива на Марио Тестино за новия брой на германския Vogue, като смело върви по вече отъпканата пътека на една по-млада Мадона в началото на своята кариера.

Дали обаче прекалената голота няма да се превърне в скучна в светлината на разкрепостения 21-ви век, а явната прилика с Мадона няма да й изиграе лоша шега, се питат в музикалната гилдия.

Явно самата новоизлюпена дива съвсем не се притеснява от отговорите на тези въпроси и дори сподели в своя Туитър профил, че е страшно развълнувана от сесията си за култовото списание.

С тези фотоси Марио Тестино за пореден път доказа, че ако някой фотограф може да съблече звездите до край, то това е той. Талантът Холивуд с лекота отвърна на удара на фотографите Мерт и Маркус, които представиха непознатата страна на Майли миналата седмица от страниците на списание W и този път свали всички дрехи и задръжки от нея, за да я видим по-разголена от всеки друг път.
Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"