Алекс Раева се страхува да роди

Певицата се притеснява кариерата й да не приключи покрай майчинството

Алекс Раева все още не е сигурна дали е готова да стане майка. Пред приятели тя споделяла, че много й се иска вече да има дете и че настоящият й приятел диджей Дончо я подкрепял.

„Това обаче не е най-важното за мен точно в този момент" - добавяла Алекс. Напоследък кариерата й потръгна, а това я вкара в дилема дали сега й е време да си вземе дълъг отпуск по майчинство. Певицата много се страхувала от това, че заради отсъствието всички бързо ще я забравят.

От другата страна пък женският часовник цъкал предупредително, че майчинството също има своето време. Алекс Раева обаче вече си се представя като булка и нямала нищо против да смени фамилията си с тази на Дончо.

При това имала шантавата идея да се женят под вода, пише "Уикенд". Тя и любимият й разпускат чрез гмуркане, така че нямало да ги затрудни да си кажат заветното „да" в близост до някой коралов риф. Церемонията щяла да продължи сред отбрани приятели на морския пясък. Битови обичаи от селски вечеринки хич не се вписвали в представата й за вълнуваща сватба - пише изданието.