Великият Пласидо Доминго с концерт в София

Афиш

09-02-2014, 15:17

Автор:

Мирослава Александрова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пласидо Доминго с първи поп албум от 20 години

Събитието ще бъде в Арена Армеец навръх Свети Валентин

Сензацията на годината! Един от най-великите и влиятелни световни артисти за всички времена, неповторимият и ненадминат тенор с над 140 роли в своята впечатляваща кариера, кралят на операта Пласидо Доминго ще дойде за своя първи концерт в България на 14 февруари 2014г., по покана на Болкън Ентъртейнмънт.

Светът завинаги ще помни съзвездието Тримата тенори – Доминго, Карерас, Павароти. А сега за първи път родната публика ще има шанс да преживее незабравима среща на живо с един от тях. След дълго чакане, нашата дата вече е факт!

Уникалното музикално събитие в "Арена Армеец София" ще бъде подкрепено с виртуозните изпълнения на Софийска филхармония. На българска сцена легендарният оперен певец ще изпълни не само емблематични арии от свои любими композитори, но и части от оперети, мюзикъли и популярни испански любовни песни.

През януари 2014 Пласидо Доминго ще навърши 73, но талантът и енергията му са непокътнати. Световните медии никога не са крили възхищението си и съвсем непреувеличено продължават да го наричат Краля на операта, „истински ренесансов човек“ и „най-великия съвременен оперен артист“.