Край с тъпотията с Любо Нейков!

Новините

09-02-2014, 16:31

Автор:

Янаки Григоров

Всичко от Автора

Намери се кой да посегне на щерката на Николай Гигов

Новият шеф на Би Ти Ви Павел Станчев е разпоредил от ефир да падне  предаването „Голата истина“. Последният епизод ще бъде излъчен на 17 февруари. Водещият на шоуто Любо Нейков научил новината за своето уволнение навръх рождения си ден. Той смяташе, че няма кой да посегне на предаването му, защото там негова асистентка е Ели Гигова. Тя е дъщеря на оръжейника Николай Гигов, който пък е кумец на премиера Орешарски.

Станчев обаче бил същисан като видял унищожително ниския рейтинг на едно отк най-тъпите предавания в родния ефир. Шоуто трябваше да конкурира „Господари на ефира“, но не само че не успя да изпълни целта си, ами и удари невиждан рекорд по нисък рейтинг в историята на телевизията. „

Очаква се Би Ти Ви да претърпи пълна промяна в програмната схема през следващите месеци, за да стане по-конкурентоспособна и да си върне предишната слава на най-гледана телевизия, след като напоследък Нова телевизия я удря сериозно. Очаква се дори Магърдич Халваджиян и Иван и Андрей да се върнат на бял кон в телевизията. Арменецът имаше проблеми и конфликти с предишното ръководство на телевизията в лицето на Вики Политова. И докато тя и кланът Халваджиян имаха непримирима вражда, то Магърдич и Джуди са близки приятели на Станчев.