Цвети Янева без грим - обикновена и безлична (СНИМКА)

Пловдив Лайф

10-02-2014, 14:38

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Цветелина Янева се „почерни”

Преслава, Галена и Цвети Янева снимат като принцеси

Вижте пловдивчанката без макиаж

Цвети Янева е много нежна и очарователна, но свали ли грима, става едно обикновено момиче.Такова е мнението на мнозинството от потребителите, въпреки че феновете й са на друго мнение. Те си я бранят от коментарите на хейтърите, които веднага се присмяха на пловдивчанката за визията й.

Звездата позира до свои колеги, с които е имала общи проекти и очевидно не се притеснява да го прави без почти никакъв грим.

„След като има смелостта да се покаже така, кои сте вие, че да я критикувате?! Да не сте по-хубави от нея?”, разпениха се почитателите на Цвети Янева.

Тяхната позиция е напълно обяснима, защото изпълнителката им е любимка и ги радва редовно с хитове. Обективно погледнато обаче повечето няма как да са съгласни, че Цвети Янева блести с кой знае каква природна красота, предават от клюки.нет.

Според тях, ако не са операциите, родните чалга дами надали въобще с нещо ще могат да ни впечатлят. „Но в крайна сметка не това е най-важното, а дали има талант, а Цвети Янева определено може и го доказва непрекъснато!”, обобщават други, които също намират за излишна дискусията.

Всеки има око да види и да прецени как стоят тук нещата…